Vinoble Skanderborg logo

Om os

Hvad er VINOBLE & Vinspecialisten Skanderborg?

De tossede vinhandlere i Skanderborg

Velkommen hos VINOBLE & Vinspecialisten Skanderborg

Det er skønt at få lov at beskæftige sig med sin hobby – og så heldige er vi!

I Skanderborgs ældste vinforretning står Jess, Per og Mads klar med råd og vejledning.

Vi sætter en ære i at give dig nøjagtigt det produkt, der passer til din anledning og din tegnebog. Vi er garanter for, at vinen passer til din menu, at gæsterne får det helt rigtige i glasset til festen, eller at du kan få en unik oplevelse en almindelig lørdag aften i hjemmet.
Følger du vores råd, så ville vi elske at være der selv.

Vi er 2 vinforretninger under samme tag og er medlem af både VINOBLE og Vinspecialisten kæderne.

Butikken har mere end 3.000 forskellige flasker vin i sortiment og et bredt udvalg i single malt whisky, vintage rom, cognac og meget andet – og vi har smagt det hele selv!

Hvis du er ude efter specialiteter som fremragende kaffe eller et godt stykke chokolade, så kan vi også hjælpe dig. 

Egentlig har vi alle disse gode sager, fordi vi selv holder så meget af dem. Og vi har så meget, at vi sælger af det – så kig ind!

Menneskene bag

Kom tættere på vores medabejere

Per

Per

Vinekspert

Per er ikke en mand, der løber af pladsen. Han har arbejdet i den grafiske branche i 38 år, men nu har han besluttet sig for, at gøre sin hobby til sin levevej. Per har altid interesseret sig for vin, og han har brugt utallige ferier på at besøge vingårde.

Pers vinsmag spænder vidt. Fra de hvide vine med Riesling og Sauvignon Blanc druer over de røde spanske og oversøiske vine og til den franske Bourgogne. Når det gælder spiritus er Per specielt glad for Grappa og den franske Calvados.

I fritiden kører Per på mountainbike, men det bliver næppe hans levevej. Vinen er nemlig hans eneste dopingmiddel.

Jess

Jess

Ejer

Jess Juul Hansen overtog butikken i Skanderborg i 2009. Efter nogle år på kærlighed og rødvin er butikken stille og roligt blevet udvidet og sortimentet styrket. Jess har været i vinbranchen næsten siden han blev født, og han er lidt af en autist: Han har en formidabel hukommelse for smags- og duftindtryk, og det kommer ham til gode i hverdagen i forretningen. Han kan stort set huske smagen af alle de vine, som ligger på lageret. Jess’ favorit er den klassiske Bourgogne, og det kan være svært at finde en Bourgogne, der dur – uden at det koster kassen.

Men vinhandlerens Bourgogne-radar er altid tændt!

Mads

Mads

Vinekspert

Mads kommer oprindeligt fra restaurations branchen og startede allerede sin kariere som 11 årig på Hotel Skanderborghus. Derefter fulgte udover lidt sporadisk skolegang, tjeneste på bl.a Ålekroen, Svejbæk og ikke mindst på restaurant Vestermølle.  Vinmæssigt er Mads meget glad for fuldfed Chardonnay og elegante Tyske vine på Riesling druen. Får man Mads som gæst og serverer vin på Carmenere druen, vil man opleve at der virkelig ikke bliver sparet på dråberne!  Carmenere og Merlot er ikke hans livret, men han er ikke bange for at tage ”en” for holdet….    Privat bliver fritiden brugt til skateboarding og lej med ungerne. 

Just an ordinary day at the office 

Et kig ind i vores hverdag

Afspil video

Vores produkter

Tjek vores store udvalg af vin & spiritus ud