Kategorier
Uncategorized

Danmarks 3 bedste herreskjorter

Mangler du inspiration til din næste fede herreskjorte? Så har vi her 3 bud på brands, hvor du i hvert fald ikke bliver skuffet over kvaliteten af skjorterne. Fælles for de 3 brands, er at de alle er danske. Dermed får du ikke blot en lækker skjorte, men du støtter samtidig det danske erhvervsliv.

Fede herreskjorter

Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow er særligt kendt for deres meget komfortable bukser, men det er ikke blot bukserne de mestrer komforten i. Deres skjorter er lavet af ultrafine bomuldstråde, der er vævet med elastan. Dette gør skjorten kan strækkes mere end en almindelig skjorte, hvilket også gør den mere komfortabel at bevæge sig i. Skjorten er samtidig behandlet på en måde, der gør den vandafvisende. Taber du f.eks. et glas vand eller rødvin ned over dig, så vil væsken ligge sig i dråber på skjorten, og dermed ikke trænge ind i selve stoffet. En fed detalje.

Prisen for en Shaping New Tomorrow skjorte er 750,- DKK.

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe er et brand, der fokuserer på fit, komfort, kvalitet og overkommelige priser. Netop dette lykkedes særdeles godt for virksomheden med deres skjorter. Skjorterne er lavet i kraftig vævning, der på trods af tykkelsen stadig er komfortabel. Samtidig er skjorterne meget enkle og stilrene i designet, hvilket gør, at den kan bæres til alle lejligheder.

Prisen for Samsøe Samsøe skjorter er 500,- DKK

Wood Wood

Sidste brand på listen. Og hvilket et. Wood Wood er en virksomhed, der virkelig går op i detaljerne, hvilket også kommer til udtryk ved deres skjorter. Skjorterne er lavet i bomuld af noget af det allerbedste bomuld, der findes på markedet. Samtidig er skjorterne klassiske og tidsløse i designet, hvilket gør at skjorterne vil kunne holde i mange år.

Prisen for en Wood Wood skjorte er 800,- DKK.

herreskjorter fede herre skjorter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.