Kategorier
Uncategorized

4 accessories alle mænd bør anskaffe sig

Mange accessories kan være nytte at have i sit klædeskab, nogle af dem er dog mere essentielle end andre. Derfor giver vi her en liste med inspiration til accessories som ALLE mænd bør eje.

Ur

Et ur anses for værende det eneste smykke en mand bør bære, og selvom det kan tvivles, hvorvidt det er sandt eller ej, så ændrer det ikke det faktum, at uret kan noget helt særligt. Uret er med til at føre dit outfit til næste level. Det er en mindre detalje som alligevel giver lidt ekstra opmærksomhed til selv de mest basic outfits.

Solbriller

Solbrillerne er et must have til sommerperioden. De beskytter øjnene mod den blændende sol, der kan skade øjnene, men samtidig er det et accessories, der giver et cool udtryk.

4 accessories alle mænd bør eje

Bælte

Et bælte er endnu et accessorie, der både har en funktionel og designmæssig funktion. Bælte er med til at få bukserne til at sidde netop hvor de skal, men samtidig giver de en ekstra detalje, der særligt kommer til udtryk, når skjorten skal sidde nede i bukserne.

4 accessories alle mænd bør eje

Taske

En taske er nødvendig for de fleste, når de skal nogen steder hen. Det giver muligheden for lettere at kunne transportere flere ting. Men derudover giver det også muligheden for at tilføje noget ekstra til outfittet samtidig med at du kan have mere med dig på vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.