Kategorier
Uncategorized

3 danske urmærker du bør holde øje med

Uret er et af den moderne mands vigtigste accessories. Det gælder også få dem af os, der ikke har råd til de helt store mærker som Rolex, Omega og TAG-Heuer. Derfor kommer vi med bud 3 urmærker, du bør kigger nemmere på, hvis du står og mangler et lækkert ur. Disse 3 urmærker tilbyder ure i en mere prisvenlig klasse uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten. Virksomhederne der står bag dem er samtidig danske, hvilket gør dem lidt ekstra specielle.

3 danske urmærker du bør holde øje med

Nordgreen

Nordgreen er et urmærke, der blev etableret i 2017, hvis vision er at lave æstestike og funktionelle designerure. Deres ure er meget enkle og stilrene i designet, hvilket gør at urene kan bruges til enhver lejlighed. Virksomheden producerer både ure til mænd og kvinder og størstedelen af deres ure ligger i et prisleje omkring 2.000 kr. Virksomheden samarbejder også med personer som Christopher og Mathilde Gøhler.

About Vintage

About vintage er et andet nyligt opstartet urmærke, der fokuserer på at skabe et alternativ til uret i bankboksen, som f.eks. kunne være Rolex og Omega. Virksomhedens er, som navnet også antyder, meget vintage i designet. About Vintage forsøger at deres kunder en lige så eksklusiv fornemmelse af deres nye som de dyre urmærker giver. De har blandt andet også samarbejdet med et stort schweizisk urmærke ved navn Frederique Constant, hvilket vider om deres seriøsitet omkring projektet.

Se også: tøj-inspiration

Dissing

Dissing er et urmærke, der er lavet af ejerne af webshoppen Ditur.dk, Mikkel og Kasper Dissing. Dissing blev etabeleret i 2015, hvor deres første serie af ure blev lanceret. Visionen er at gøre forbrugerne opmærksomme på, at det er bedre at have flere lidt billigere ur, fremfor ét dyrt ur. Dette giver samtidig forbrugerne mulighed for at skifte i mellem deres ure, samtidig med at de ikke behøves at være så beskyttende overfor deres ure, som man skal, hvis man kun har ét dyrt ur. Dermed skaber Dissing ure, der ligner en million uden at koste det.

3 danske urmærker du bør holde øje med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.