Vinoble Skanderborg logo

CSR & bæredygtighed

Vi tager ansvar

Grønne tiltag hos VINOBLE & Vinspecialisten Skanderborg

I takt med at det er blevet vigtigere for os virksomheder at tænke på samfundet og miljøet i vores handlinger, så har vi hos VINOBLE & Vinspecialisten Skanderborg valgt aktivt at arbejde med CSR & bæredygtighed. På denne side kan du læse om de tiltag vi arbejder med indtil videre. Vi håber på, at i fremtiden at kunne præsentere dig for endnu flere tiltag, der hjælper os med at sætte så lille aftryk som muligt på miljøet.

 

 

Vores emballage

Miljøbevidst emballage

Et stort miljømæssigt initiativ hos VINOBLE & Vinspecialisten er, at vi anvender genanvendeligt papir og pap, når vi skal sende ordrer ud til vores dejlige kunder. Vi sørger for at bruge minimal emballage og samtidig at sende vores ordrer forsvarligt. Dette gøres ved at anvende emballagen af et materiale, som påvirker miljøet mindst muligt, så vi med god samvittighed kan afsende varer på forsvarlig vis.

Kompensation for vores aftryk

Vi støtter danske folkeskove

Hos VINOBLE & Vinspecialisten Skanderborg ved vi, at vi som virksomheder aldrig bliver helt klimaneutrale. Derfor vil vi gerne kompensere for det aftryk vi alligevel måtte afgive. Dette gør vi bla. ved at støtte op om plantningen af træer i de danske folkeskove. Derfor donerer vi til at plante et nyt træ for hver flaske vin vi sælger på webshoppen. Disse donationer går ubeskåret til Growing Trees Network Foundation, hvor vi løbende bidrager til plantningen af træer i Folkeskove i Danmark.

Vi har mere på vej

Vi har flere tiltag på vej...

Selvom det ikke er meget vi gør endnu, så kan vi forsikre dig om, at vi hele tiden forsøger at udtænke nye idéer og tiltag til vores vi minimerer det aftryk vi sætter på miljøet